Ασημένιο στα Smart Manufacturing Awards για Loulis Food Ingredients

Κοινοποίηση

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στο Sofitel Athens Airport, παρουσία πλήθους στελεχών της βιομηχανίας, εκπροσώπων φορέων και επιχειρήσεων.

Η εταιρεία απέσπασε το 2ο Βραβείο στην κατηγορία Best in Production’s Reorganization για το έργο «Ολιστική Μεταρρύθμιση του Τμήματος Μικροσυσκευασίας για Αύξηση Παραγωγικότητας & Μείωση Κόστους» στον Αλευρόμυλο Σούρπης Μαγνησίας. Πρόκειται για μια οργανωτική και τεχνολογική παρέμβαση που υλοποιήθηκε χωρίς κεφαλαιουχικές επενδύσεις, με στόχο τη λειτουργική βελτιστοποίηση, τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής και την αναβάθμιση της εργασιακής κουλτούρας.



Μέσα από οργανωτική αναδιοργάνωση, ψηφιοποίηση διαδικασιών (SABO, SAP), ενίσχυση τεχνικής ηγεσίας, συμμετοχική συντήρηση και συστηματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, το τμήμα Μικροσυσκευασίας πέτυχε ουσιαστική αναβάθμιση των λειτουργιών του.

Τα βασικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν:

Αύξηση παραγωγικότητας και βελτίωση απόδοσης μηχανών

• Μείωση λαθών, υπερωριών και λειτουργικού κόστους

• Ενίσχυση τεχνικής επάρκειας και δεξιοτήτων του προσωπικού

• Βελτιστοποίηση ροής εργασιών και προγραμματισμού

Η βράβευση αναγνωρίζει το έργο ως πρότυπο πρακτικής καινοτομίας και αποτελεσματικής διαχείρισης παραγωγής, επιβεβαιώνοντας τον επιτυχημένο μετασχηματισμό του τμήματος και την προσήλωση της εταιρείας στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, τη συνεχή βελτίωση και την εφαρμογή σύγχρονων μεθοδολογιών.

Πηγή agronews.gr

Διαβάστε Περισσότερα

Tελευταία Nέα