Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ, το πιο εμβληματικό προϊόν της εταιρείας και η πλέον αγαπημένη φέτα στην Ελλάδα, επανασυστήνεται στο κοινό. Αλλάζει εξωτερικά, αλλά στο εσωτερικό της παραμένει αμετάβλητη – διατηρώντας την αυθεντική γεύση που εδώ και δεκαετίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού τραπεζιού.
Παρασκευασμένη από 100% ελληνικό, παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα και πιστοποιημένη ως Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, η φέτα ΔΩΔΩΝΗ ξεχωρίζει για την κορυφαία της ποιότητα, τη διατροφική της αξία και την αυθεντική της γεύση – αυτή που αγαπήθηκε από γενιές καταναλωτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Είναι η φέτα της καρδιάς μας. Αυτή που ενώνει την οικογένεια γύρω από το τραπέζι καθημερινά, αλλά και αυτή που συνοδεύει τις διακοπές, και τις γιορτινές στιγμές. Είναι η φέτα που ταιριάζει σε κάθε πιάτο – από την παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα έως ένα πιάτο σύγχρονης υψηλής γαστρονομίας.
Νέα συσκευασία – Ίδια αυθεντική γεύση
Με σεβασμό στις αξίες, το κύρος και την παράδοση που συνοδεύουν το όνομα της εταιρείας, η ΔΩΔΩΝΗ προχωρά σε ανασχεδιασμό της συσκευασίας της φέτας Π.Ο.Π., υιοθετώντας μια σύγχρονη αισθητική με καθαρές γραμμές και μοντέρνο σχεδιασμό. Η νέα αυτή οπτική ταυτότητα αναδεικνύει την αυθεντικότητα και την ποιότητα του προϊόντος, ενισχύοντας την συνολική παρουσία της ΔΩΔΩΝΗ στην σύγχρονη αγορά, και καθιστώντας τα προϊόντα της ακόμα πιο αναγνωρίσιμα στο ράφι.
Ο ανασχεδιασμός δεν περιορίζεται μόνο στη φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ, αλλά επεκτείνεται και στη φέτα με λιγότερο αλάτι, το Ελαφρύ και το Κατσικίσιο τυρί. Τα προϊόντα της σειράς ακολουθούν πλέον μια ενιαία σχεδιαστική προσέγγιση με ξεκάθαρη χρωματική διαφοροποίηση που διατηρεί την ταυτότητα κάθε προϊόντος, διευκολύνοντας την εμπειρία του καταναλωτή.
Με τη νέα της συσκευασία, η φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ συνδυάζει με επιτυχία την παράδοση με τον σύγχρονη αισθητική, παραμένοντας σταθερή στις αξίες της αυθεντικότητας και της ποιότητας. Ένα προϊόν διαχρονικό, που εξελίσσεται μαζί με τις ανάγκες της εποχής, συνεχίζοντας να αποτελεί σημείο αναφοράς στην ελληνική διατροφή.