Κατά την Dole, τα Ataulfo ξεχωρίζουν λόγω της «εξαιρετικής τους γεύσης, της κορυφαίας ποιότητας και της διαθεσιμότητας τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Με το χαρακτηριστικό χρυσαφένιο χρώμα του και τη γλυκιά του γεύση με αρώματα ροδάκινου και βανίλιας, τα μάνγκο Ataulfo δημιουργούν μια μοναδική γευστική εμπειρία».
Τα συγκεκριμένα φρούτα παράγονται στο Μεξικό και τη Βραζιλία, με την ποικιλία να ωριμάζει στο δέντρο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και την ποιότητα της. Κατά τον Διευθυντή του τμήματος εξωτικών φρούτων στη ζώνη Ευρώπης-Μέσης Ανατολής της Dole, Dominguez Donaire, τα Ataulfo, αποτελούν ένα ξεχωριστό προϊόν στη φαρέτρα της εταιρείας, το οποίο ανταποκρίνεται στη δέσμευση της για ποιότητα.
Μέχρι και το Δεκέμβριο, τα Ataulfo θα διατεθούν κατά μήκος όλου του δικτύου της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής προμηθευτικής αλυσίδας της Dole. Τα εν λόγω φρούτα είναι ακόμα γνωστά και ως «μάνγκο Καμπανίας», λόγω της γεύση τους.
Άξιο αναφοράς είναι ότι προτείνεται η κατανάλωση τους εντός 7-10 ημερών, παρότι η διάρκεια ζωής τους στο ράφι μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την προέλευση τους ή την περίοδο της σεζόν. Τέλος, η Dole ανακοίνωσε πως το λανσάρισμα του προϊόντος θα συνοδευτεί από διάφορες πρωτοβουλίες, όπως δοκιμές γευσιγνωσίας, για να ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να δοκιμάσουν το προϊόν.