Εσπερίδα 30 Μαρτίου στα Δολιανά Κυνουρίας για το ελαιόλαδο

Κοινοποίηση

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ως πολύτιµο συστατικό της διατροφής και σύµµαχος της υγείας είναι ένα προϊόν που παράγεται µε απολύτως φυσικό τρόπο χωρίς οποιαδήποτε χηµική επεξεργασία. Η Μεσογειακή ∆ιατροφή, που θεωρείται ένας από τους πιο διαδεδοµένους και αποδεκτούς τρόπους διατροφής σε όλο τον κόσµο, βασίζεται στην κατανάλωση ελαιολάδου ως κύρια πηγή λιπαρών.

Τίτλος της εκδήλωσης ”παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιόλαδου με έμφαση στους επιμολυντές και την κλιματική αλλαγή’‘.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Σταύρος Βέμμος, ομότιμος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εσπερίδα με θέμα ελαιόλαδο το  θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο των Δολιανών Κυνουρίας στις 6 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με ερωτήσεις και απαντήσεις.

Πηγή agronews.gr

Διαβάστε Περισσότερα

Tελευταία Nέα