Για δεύτερη χρονιά η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος διοργανώνουν μια εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας από τις 16 έως τις 21 Μαρτίου 2025 με σκοπό να αναδείξουν και να ενισχύσουν τους γαστρονομικούς και πολιτιστικούς δεσμούς ανάμεσα στη Γαλλία και την Ελλάδα. Έλληνες και Γάλλοι Σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους. Συμμετέχουν 9 βραβευμένοι Σεφ από τη Γαλλία και 20 Έλληνες και Γάλλοι Σεφ που ζουν στην Ελλάδα.
Μπορείτε να πληροφορηθείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ΕΒδομάδας Γαλλικής γαστρονομίας καθώς και για τους Γάλλους προσκεκλημένους Σεφ ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://gr.ambafrance.org/MERCI-CHEF-%CE%95%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-16-03-21
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος