Η βιωσιμότητα και οι τάσεις της βιομηχανίας κρέατος αναδείχθηκαν στην Food Expo

Δύο σημαντικές παρουσιάσεις γύρω από την βιωσιμότητα και τις τάσεις της βιομηχανίας του κρέατος έλαβαν χώρα στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Food Expo στις 9 Μαρτίου 2025. Συντονιστής των δύο πάνελ ανέλαβε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΣΕΒΕΚ και εμπειρογνώμονας σε θέματα του αγροδιατροφικού τομέα, Γιώργος Οικονόμου, ενώ συμμετείχαν σημαντικοί εκπρόσωποι της βιομηχανίας.

Πηγή agronews.gr

Tελευταία Nέα