Σε νέα τοποθεσία μεταφέρεται η σερραϊκή μικροζυθοποιία Siris Craft Brewery για ενίσχυση τοπικής ταυτότητας

Κοινοποίηση

Σε μεταβατική φάση βρίσκεται η βιομηχανία ζύθου της Γερμανίας, με τις μη αλκοολούχες μπύρες και ετικέτες με ιστορία και παράδοση, όπως αφιλτράριστες Zwickel ή θολές Kellerbier να είναι αυτές που κερδίζουν το ενδιαφέρον των εγχώριων καταναλωτών. Κυριότερος λόγος για αυτήν την αλλαγή είναι ότι η εγχώρια κατανάλωση πέφτει, με τους Γερμανούς ζυθοποιούς να αναγκάζονται να ακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις.

Πηγή agronews.gr

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Έγινε η κλήρωση με αριθμό 3006 του ΤΖΟΚΕΡ το βράδυ της Τετάρτης (24/12). Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 3, 14, 28, 30, 44 και ΤΖΟΚΕΡ ο...

Tελευταία Nέα