Το Grizo & Prasino βραβεύτηκε στην κατηγορία “Excellence in Growth: Revenue Generation”, ως μία από τις επιχειρήσεις που παρουσιάζουν εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία στον κλάδο της αγροδιατροφής. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μπιλμπάο της Ισπανίας, στο πλαίσιο του EIT Food Venture Summit 2025, και την εταιρεία εκπροσώπησε η Αγγελική Δράκου, συνιδρύτρια του Grizo & Prasino.
Το EIT Food είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή κοινότητα καινοτομίας στον τομέα της διατροφής, και υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT). Αποτελεί ένα δίκτυο με περισσότερους από 50 εταίρους – πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και επιχειρήσεις – με κοινό στόχο τον μετασχηματισμό του διατροφικού συστήματος προς μια πιο βιώσιμη, υγιεινή και αξιόπιστη κατεύθυνση.
Η βράβευση αυτή αποτελεί για το Grizo & Prasino μια σημαντική επιβεβαίωση της πορείας του, αλλά και μια αφορμή να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά δημιουργώντας περισσότερα προϊόντα με πρωταγωνιστή τα ελληνικά βότανα.