Η συμμετοχή της ΧΗΤΟΣ, μέλος του Ομίλου Green Beverages, στη φετινή έκθεση που έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο McCormick Place στο Σικάγο επισφράγισε τη στρατηγική της δέσμευση για εξωστρέφεια, ανάπτυξη και καινοτομία, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βόρεια Αμερική. Στο εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρίας, #13032, παρουσιάστηκε το σύνολο του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου, με πρωταγωνιστή το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, συνώνυμο της αγνότητας και της φυσικής ελληνικής προέλευσης, καθώς και τα Green Αναψυκτικά, που απευθύνονται στον σύγχρονο καταναλωτή με έμφαση σε φυσικά συστατικά, γεύση και υπεύθυνη παραγωγή.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα μέσα από experiential παρουσιάσεις, να συζητήσουν με στελέχη της ΧΗΤΟΣ και της Green Cola North America, και να εξετάσουν νέες δυνατότητες εμπορικών συνεργασιών σε έναν από τους πιο δυναμικούς και απαιτητικούς κλάδους της παγκόσμιας αγοράς.
Στην επιχειρηματική αποστολή συμμετείχαν από τη ΧΗΤΟΣ ο Βλάσης Χριστόπουλος, International Business Development Director, ενώ από την Green Cola North America οι Μάνος Ελευθερίου, Chief Commercial Officer North America, Νίκος Πίπας, Director of Operations – North America & Zagori Water Chief Commercial Officer, και Άρης Χαρτουλιάρης, Sales Manager / Water.
Ο Βλάσης Χριστοπουλος, International Business Development Director-Water δήλωσε:
«Η συμμετοχή μας στην NRA 2025 αποτελεί στρατηγικό σταθμό για την περαιτέρω ενίσχυση της εμπορικής παρουσίας του ΖΑΓΟΡΙ στην αγορά των Η.Π.Α. καθώς και ορόσημο στη διαδρομή διεθνοποίησης της εταιρίας μας. Η εξαιρετική αποδοχή των προϊόντων μας και το έντονο ενδιαφέρον από επαγγελματίες του κλάδου ενισχύουν τη δέσμευσή μας για διαρκή ανάπτυξη με σεβασμό στις αξίες μας: ποιότητα, βιωσιμότητα και αυθεντικότητα. Είμαστε εδώ για να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροπρόθεσμες συνεργασίες.»
Η έκθεση NRA Show 2025, η οποία φέτος συγκέντρωσε πάνω από 60.000 επισκέπτες από περισσότερες από 100 χώρες, αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τον κλάδο της φιλοξενίας και της εστίασης, παρουσιάζοντας τις πλέον καινοτόμες λύσεις σε τρόφιμα, ποτά, τεχνολογίες και βιώσιμες πρακτικές.