Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- – Με ποια ομάδα τροφών συνδέεται στη μαγειρική ο όρος «κουλί»;
- – Τι φρούτο αφορά η ποικιλία ρουαγιάλ σάμερ;
- – Σε ποιο ελληνικό νησί θα δοκιμάσουμε μελιτζάνες παστρόκιο;
- – Με ποια τεχνική παρασκευής φαγητού συνδέεται ο όρος «κονφί»;
- – Με τη μαγειρική τέχνη ποιας ευρωπαϊκής χώρας συνδέεται η πάστα μαύρης ελιάς ταπενάντ;
Την Κυριακή 4 Μαΐου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.